0440-362836 silja@toimisto2030.fi

Palvelumme yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille

Miten kestävä tulevaisuus tehdään? Yhdessä ja joka päivä.

Toimisto2030 resepti on aika yksinkertainen mutta toimiva. Kun oivallat kanssamme asiakaslähtöisen yhteiskehittämisen prosessin, voit hyödyntää mallia organisaatiossa jatkossakin. Ei ole tarpeen tehdä mahdollisesta turhan monimutkaista.

Tulevaisuustyöpajat – Palvelumuotoilu – Tietoiset valinnat

Organisaatioille, jotka tarvitsevat vahvistusta ja haluavat oivaltaa paikkansa muutoksessa tarjoamme sekä konsultointia että valmennuksia tulevaisuusajattelusta ja palvelumuotoilusta. Tarvittaessa rakennamme kestävän strategian yhteiskehittäen ajatuksesta toteutukseen.

Yrityksille, järjestöille ja hankkeille, jotka ovat oivaltaneet kestävän muutoksen siemenen, mutta strategiaa ei ole vielä sisäistetty tai sen toteutuminen sidosryhmäyhteistyössä on haastavaa, oivallutamme yhteisen tekemisen merkityksen ja ketterän yhteiskehittämisen keinot kestävään strategiaan. Ehkä olet luomassa uutta ekosysteemia tai verkostoa? Toimisto2030 asiantunteva fasilitointi varmistaa onnistumisesi yhteistyön rakentamisessa.

Asiakasymmärrys ja tulevaisuustyöpajat

Asiakasymmärryksen keruu: suppea asiakastutkimus alk 490e, laaja asiakastutkimus alk. 1200e. Tulokset visuaalisena pakettina.

Räätälöity tulevaisuustyöpaja oman tiimin tarpeeseen 4-20 hengelle 780e. Toteutukset jopa 100 osallistujalle.
Sis. työpajan dokumentointi ja suositukset jatkotyöstöön.

Hyvän tulevaisuuden päivä  Rentoutuminen, tulevaisuusvirittelyä ja palautumistaitoja – metsämaisemassa – yhteistyössä hyvinvointiyrityksen kanssa. 6-20 hengelle alk. 900e (sis. ruokailu).

Palvelumuotoilu ja yhteiskehittäminen

Osallista asiakkaat ja henkilöstö yhteiskehittämisen työpajaan. Etänä tai livenä 780e (sis. työkalut ja dokumentointi).

Kiertotalousmurrokseen yhteiskehittäen
Osaamisvahvuudet ja kiertotalouden liiketoimintamallit oivalluttava työyhteisövalmennus 4h 1600e.

Työyhteisön kestävän tulevaisuuden palvelumuotoiluvalmennukset
perusteista jatkokursseihin alk. 980e.

Palvelumuotoiluprojektin johtaminen ja läpivienti – kysy tarpeeseesi räätälöity tarjous (hinnoittelu 80e/ tunti).

Tietoiset valinnat

Selkeä arvopohja johdonmukaistaa päätöksentekoa ja lisää työn merkityksellisyyttä.  Miten toimimme käytännössä?

Meidän Agenda2030
Johdatus ja oman organisaation asemointi kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Palautumisvalmennukset Neliosainen työyhteisön valmennuskokonaisuus, joka sisältää oivalluttavat luennot ja toiminnalliset harjoitteet uuden oivaltamisen tueksi.

Työpajat, fasilitointi, sparraus ja valmennukset

Toimisto2030 valmennukset ja työpajat perustuvat osallistujien motivointiin, aktivoiviin harjoituksiin ja oivalluttamiseen. Kaikki työpajat dokumentoidaan visuaaliseen pakettiin myöhempää käyttöäsi varten.

”Toimisto2030 työpaja toimii oivallisesti myös yhteisöille, joille palvelumuotoilu on täysin vierasta. Osallistujilta tuli erityistä kiitosta Siljan helposti lähestyttävästä ja ammattitaitoisesta otteesta työpajan vetämiseen. Saatiin juuri sitä mitä tilattiin!”
– Mika Tsupari, Elinvoimainen Kangaslampi -hanke.

Autamme ymmärtämään kuinka organisaatiosi asemoituu kestävän maailman ekosysteemiin. Pienet teot mahdollistavat suuret muutokset. Avullamme löydät vaikeisiin ilmiöihin toteutettavia ratkaisuja.

”Siljalla on osallistava ja kannustava tapa viedä seminaareja eteenpäin, jolloin myös ne, joille aihe on uusi, pääsevät hyvin mukaan. Näin syntyi myös konkreettisia uusia kohtaamisia ja uutta tulokulmaa – juuri Uuden Bauhausin hengessä.”
– Sari Kaasinen, Saimaa ilmiö -kulttuuripääkaupunkihanke.

Toimisto2030 hinnoittelu perustuu asiakkaalle tuotettavaan hyötyyn ja räätälöimme tekemisen määrän tilaajan tarpeen mukaan. Hintoihin lisätään alv 24 %.
 
Työpajat, fasilitointi, sparraus ja valmennukset 80e/h.

Asiakasymmärryksen keruu, taustatutkimus 60e/h.
Asiantuntijapuheenvuorot alk. 250e.

Soita tai pyydä tarjous!

Silja Huttunen, Oivalluttaja, CEO
p. 0440-362836
silja@toimisto2030.fi

Toimisto2030 Y-tunnus 3176596-2