0440-362836 silja@toimisto2030.fi

Palvelut

Tulevaisuus-kyvykkyys

Tulevaisuuskuvia on monia ja voimme vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan. Tulevaisuustyöpaja-työskentely luo tulevaisuususkoa, auttaa osaamisen tunnistamisessa ja saa ponnistelemaan yhteisiä tavoitteita kohti. Jopa hymyilyttää. 

Yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu

Luovuus ja yhteiskehittäminen – ihmiskunnan supervoimat – on valjastettava työhön kohti kestävää tulevaisuutta. Valmennamme, tutkimme ja fasilitoimme yhteistyötä palvelumuotoilun keinoin.

Yritysvastuu ja kestävä kehitys

Yhteisten arvojen tunnistaminen, arvoihin sitoutuminen ja kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda2030 luovat suuntaviivat joita seurata. Oivallutamme ja fasilitoimme prosessin.

Tietoisuustaidot ja palautuminen

Tulevaisuuskyvykkyyden ja muutosjoustavuuden, uuden oppimisen ja vanhoista toimintatavoista luopumisen aikana palautumisen merkitys lisääntyy ja ylläpitää yhteisöjen toimintakykyä.

Verkkovalmennus omaan tahtiin

Palvelumuotoilu kestävien ratkaisujen tukena

Palvelumuotoilu on ajattelutapa, jossa yhdistyy prosessi ja asiakaslähtöinen yhteiskehittäminen. Tämän verkkokurssin aikana ymmärrät sen merkityksen ja voit sen pohjalta syventää osaamistasi palvelumuotoilun menetelmistä lisää. Lisäksi pohdimme valmennuksessa kuinka palvelumuotoilulla voidaan huomioida ja edistää kestävän kehityksen tavoitteita.

sis. 5 luentoa, 5 haastattelua,
5 palvelumuotoilun työpohjaa. Aineisto katsottavissa 3 kk ajan.

Yhteistyössä Snellman Edu

”Erittäin kattava paketti palvelumuotoilusta, koulutus sisälsi myös paljon oheismateriaalia ja hyviä työkaluja! Siljan empaattinen näkökulma koulutuksessa oli mukavaa vastapainoa moniin muihin vastaaviin verrattuna” – Tiia Permanto, Cireco Finland Oy
 
”Verkkovalmennus, joka tiivistää tehokkaasti sekä käytännönläheisesti palvelumuotoilun ja sen hyödyntämisen kestävän kehityksen sekä kiertotalouden saralla.” – Miki Mäkelä, Cireco Finland Oy

 99e

Yhteistyössä tuotetut palvelut

True Kpo

TrueKpolla on Kuopion eläväisimmät palvelut, ja sieltä löytyy myös Toimisto2030 Tulevaisuustyöpaja ja Palautumisvalmennukset.
Varmista sopiva päivä ennen varausta silja@toimisto2030.fi.

Ofisio

Inspiroiva uuden ajan työtila Kuopion Kallanrannassa, sekä iloiset Anni ja Emma. Palvelumuotoiluvalmennuksemme on tilattavissa livenä Ofision tiloihin. Kurkkaa myös lempeä työpajamme Palaudu ja oivalla.