0440-362836 silja@toimisto2030.fi

Palvelut

Tulevaisuuskyvykkyys

Tulevaisuuskuvia on monia ja voimme vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan. Tulevaisuustyöpaja-työskentely luo tulevaisuususkoa, auttaa osaamisen tunnistamisessa ja saa ponnistelemaan yhteisiä tavoitteita kohti. Jopa hymyilyttää. 

Yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu

Luovuus ja yhteiskehittäminen – ihmiskunnan supervoimat – on valjastettava työhön kohti kestävää tulevaisuutta. Valmennamme, tutkimme ja fasilitoimme yhteistyötä palvelumuotoilun keinoin.

Vastuullisuus

Yhteisten arvojen tunnistaminen, arvoihin sitoutuminen ja kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda2030 luovat suuntaviivat joita seurata. Oivallutamme ja fasilitoimme prosessin.

Palautuminen

Tulevaisuuskyvykkyyden ja muutosjoustavuuden, uuden oppimisen ja vanhoista toimintatavoista luopumisen aikana palautumisen merkitys lisääntyy ja ylläpitää yhteisöjen toimintakykyä.

Verkkovalmennus omaan tahtiin

Palvelumuotoilu kestävien ratkaisujen tukena

Palvelumuotoilu on ajattelutapa, jossa yhdistyy prosessi ja asiakaslähtöinen yhteiskehittäminen. Tämän verkkokurssin aikana ymmärrät sen merkityksen ja voit sen pohjalta syventää osaamistasi palvelumuotoilun menetelmistä lisää. Lisäksi pohdimme valmennuksessa kuinka palvelumuotoilulla voidaan huomioida ja edistää kestävän kehityksen tavoitteita.

sis. 5 luentoa, 5 haastattelua,
5 palvelumuotoilun työpohjaa. Aineisto katsottavissa 3 kk ajan.

Yhteistyössä Snellman Edu

 150e

Yhteistyössä tuotetut palvelut

Snellman Edu

Jatkuvan oppimisen verkkokaupasta löytyy esimerkiksi Palvelumuotoilun perusteet 25 op, jossa valmentajana toimii myös Toimisto2030 Oivalluttaja.

True Kpo

TrueKpolla on Kuopion eläväisimmät palvelut, ja sieltä löytyy myös Tulevaisuustyöpaja ja Kaiken kattava kokouspalvelu. Varmista päivä ennen varausta silja@toimisto2030.fi.

Ofisio

Inspiroiva uuden ajan työtila Kuopion Kallanrannassa, sekä iloiset Anni ja Emma. Toimisto2030 palvelumuotoiluvalmennukset tilattavissa myös Ofision tiloihin. Kurkkaa myös minityöpajat kokouspäivän alkuun tai loppuun.