0440-362836 silja@toimisto2030.fi

Osaamiset käytettävissäsi

Silja Huttunen

Silja Huttunen

Oivalluttaja, palvelumuotoilija, CEO

Silja (sosiaalipsykologi, VTM) on Toimisto2030:n into ja oivallus. Jostakin syystä – osallistuipa Siljan valmennukseen tai työpajaan aivan uuden äärellä tai kaiken nähneenä ammattilaisena – hämmästyy siitä kuinka tehokasta lempeä oivalluttaminen voikaan olla. Siljaa motivoi tutkitun tiedon soveltaminen käytäntöön ja tulevaisuususkon liekittäminen. Hänellä on taito saada yhteisöt tunnistamaan tavoitteet parempaan tulevaisuuteen.

Mari Romppanen

Mari Romppanen

Selkeyttäjä, kestävän kehityksen konsultti

Mari (BASc, Hospitality Administration & Management) on kupliva aikaansaaja ja yritysvastuun edistäjä joka pitää huolta, että asiat menevät kohti tavoitteita. Marin monipuolinen tausta yritysmaailmassa luo vahvan ymmärryksen yrityskulttuurin kehittämisestä sekä kyvyn viestiä ja paketoida hankalallekin tuntuvat asiat tiiviiseen, ymmärrettävään muotoon. 

Minna Rantama

Minna Rantama

Fasilitoija, palvelumuotoilija

Minna (VTM) on monipuolisen työkokemuksen omaava  sarjayrittäjä ja palvelumuotoilija. Hän on kannustava ja tarkkanäköinen asiakaskokemuksen rakentamisen ja mittaamisen ammattilainen. Toimisto2030 tiimissä Minna fasilitoi tulevaisuustyöpajoja ja täydentää projekteja palvelumuotoilun ja arvotyöskentelyn osaamisellaan.

Johanna Roponen

Johanna Roponen

Tutkija, muutoksen muotoilija

Johanna (ravitsemustieteilijä, TTM) on käyttäytymisen muutoksen tutkija ja palvelumuotoilun osaaja. Hän on sinnikäs ja luotettava projektien edistäjä. Johannalla on laaja sote-alan kokemus ja hänellä on taito tehdä näkyväksi palveluiden asiakaskokemus ja käytettävyysnäkökulma.

Johanna on Toimiston hommista parhaillaan tutkimusvapaalla.

Kestävä tulevaisuus tehdään yhdessä

Kinkkisten haasteiden maailmassa tarvitsemme kykyä katsoa tulevaisuuteen ja luoda uudenlaista yhteistyötä. Ottaa roolia systeemisen muutoksen luomisessa – osana liiketoiminnan kehittämistä.

Toimisto2030 CEO Silja on työskennellyt työpajojen, muutoskyvykkyyden ja asiakaslähtöisten projektien parissa vuodesta 2008 lähtien. Tutkimus ja kokemus osoittavat, että yhteisiin tavoitteisiin ja niiden laatuun voidaan työpajatyöskentelyllä aidosti vaikuttaa – ja lisätä siten asiakasarvoa. Sen vuoksi syntyi Toimisto2030 Oy: kestävän tulevaisuuden muotoilutoimisto.

Toimisto2030 Oy:n yhteistyöverkosto on hieno osaajien porukka, ja tiimimme kootaan kunkin projektin tarpeen mukaan. Yhteinen missiomme on auttaa yrityksiä ja yhteisöjä asemoida toimintansa Agenda2030 liiketoimintaympäristöön ja toimeenpanna menestyvää ja vastuullista liiketoimintaa, tehdä se näkyväksi ja osaksi strategista työskentelyä.

Oivallutamme katsomaan tulevaan ja pohjustamme tuloksekasta yhteistyötä kestävän tulevaisuuden tavoitteisiin.

Ilolla,
Silja ja kumppanit

 

 

 Ei mitään turhaa. Oivaltavia ratkaisuja tiiviissä paketissa, jolla sinun ja tiimisi muutosjoustavuudesta tulee sekä luonnontila että tekemistä yhdistävä voima – kohti kestävää tulevaisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.