0440-362836 silja@toimisto2030.fi

Osaamiset käytettävissäsi

Silja Huttunen

Silja Huttunen

Oivalluttaja, palvelumuotoilija, CEO

Silja (sosiaalipsykologi, VtM) on Toimisto2030:n into ja oivallus. Jostakin syystä – osallistuipa Siljan valmennukseen aivan palvelumuotoilun vasta-alkajana, tai fasilitoituun tulevaisuustyöpajaan kaiken nähneenä ammattilaisena – hämmästyy siitä kuinka tehokasta lempeä oivalluttaminen voikaan olla. Siljaa motivoi tutkitun tiedon mallintaminen rautalankamuotoon. Hänellä on taito saada ihmiset ja yhteisöt tunnistamaan yhteistyötä kantavat vahvuudet.

Mari Romppanen

Mari Romppanen

Selkeyttäjä, Kestävän kehityksen konsultti, osakas

Mari (BASc, Hospitality Administration & Management) on kupliva aikaansaaja ja yritysvastuun edistäjä joka pitää huolta, että asiat menevät eteen päin ja kohti tavotteita. Marin monipuolinen tausta yritysmaailmassa on antanut näkemystä erilaisten organisaatioiden toiminnasta sekä kyvyn viestiä ja paketoida hankalallekin tuntuvat asiat tiiviiseen, ymmärrettävään muotoon.

Johanna Roponen

Johanna Roponen

Tutkija, Muutoksen muotoilija, osakas

Johanna (TtM) on käyttäytymisenmuutoksen tutkija ja palvelumuotoilja. Johanna on sinnikäs ja luotettava projektien edistäjä. Johanna omaa laajan sote-alan kokemuksen ja sanottaa palveluiden tekniset yksityiskohdat ymmärrettävään muotoon – aina asiakaskokemus ja käytettävyysnäkökulma edellä. Kuukausittaiset uutiskirjeemme ovat myös Johannan käsialaa.

 

Toimisto2030 Oy:n yhteistyössä toimii hieno osaajien porukka ! Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Kestävä tulevaisuus tehdään yhdessä

Kinkkisten haasteiden maailmassa tarvitsemme kykyä katsoa tulevaisuuteen ja luoda uudenlaista yhteistyötä. Olen työskennellyt työpajojen, muutoskyvykkyyden ja asiakaslähtöisten projektien parissa vuodesta 2008 lähtien. Tavoitteellisella työskentelyllä voidaan aidosti vaikuttaa yhteistyön laatuun sekä henkilöstö- ja asiakaskokemukseen. Sen vuoksi syntyi Toimisto2030 Oy: kestävän tulevaisuuden muotoilutoimisto.

Laaja-alaisen asiantuntijaverkostoni kanssa olemme oivaltamassa uutta, agenttisi asiakasymmärrykseen, rakentamassa henkilöstölähtöistä kestävää strategiaa, pohjustamassa tuloksekasta yhteistyötä ja kannustamassa eri osapuolia yhteisiin tavoitteisiin.

Kyky katsoa nykypäivän yli tulevaisuuden mahdollisuuksiin, toimialarajat ylittävä yhteiskehittäminen ja lisääntynyt tietoisuus arvoista ja kestävän kehityksen tavoitteista toteutuu kaikessa mitä me tehdään organisaatiosi avuksi – ilolla.

Silja Huttunen
Oivalluttaja, palvelumuotoilija, CEO

Vanhat opit eivät riitä. On valjastettava ihmisten luontainen  kapasiteetti eli luovuus käyttöön.” Siihen tarvitsemme tulevaisuustaitoa, asiakasymmärrykseen perustuvaa palvelumuotoilua sekä oivalluksia kiertotalouden mahdollisuuksista kohti kestävän tulevaisuuden ratkaisuja  – yli toimialarajojen. 

Ei mitään turhaa. Oivaltavia ratkaisuja tiiviissä paketissa, jolla sinun ja tiimisi muutosjoustavuudesta tulee sekä luonnontila että tekemistä yhdistävä voima – kohti kestävää tulevaisuutta.