0440-362836 silja@toimisto2030.fi

Osaamiset käytettävissäsi

Silja Huttunen

Silja Huttunen

Oivalluttaja, palvelumuotoilija, CEO

Silja (sosiaalipsykologi, VtM) on Toimisto2030:n into ja oivallus. Jostakin syystä – osallistuipa Siljan valmennukseen tai työpajaan aivan uuden äärellä tai kaiken nähneenä ammattilaisena – hämmästyy siitä kuinka tehokasta lempeä oivalluttaminen voikaan olla. Siljaa motivoi tutkitun tiedon mallintaminen rautalankamuotoon sekä tulevaisuususkon liekittäminen. Hänellä on taito saada ihmiset ja yhteisöt tunnistamaan tavoitteet parempaan tulevaisuuteen.

Mari Romppanen

Mari Romppanen

Selkeyttäjä, kestävän kehityksen konsultti, osakas

Mari (BASc, Hospitality Administration & Management) on kupliva aikaansaaja ja yritysvastuun edistäjä joka pitää huolta, että asiat menevät eteen päin ja kohti tavoitteita. Marin monipuolinen tausta yritysmaailmassa luo pohjan vahvalle ymmärrykselle yrityskulttuurin kehittämisestä sekä kyvyn viestiä ja paketoida hankalallekin tuntuvat asiat tiiviiseen, ymmärrettävään muotoon. 

Johanna Roponen

Johanna Roponen

Tutkija, muutoksen muotoilija, osakas

Johanna (TtM) on käyttäytymisenmuutoksen tutkija ja palvelumuotoilun osaaja. Hän on sinnikäs ja luotettava projektien edistäjä. Johanna omaa laajan sote-alan kokemuksen ja sanottaa palveluiden tekniset yksityiskohdat ymmärrettävään muotoon – aina asiakaskokemus ja käytettävyysnäkökulma edellä. Kuukausittaiset uutiskirjeemme ovat myös Johannan käsialaa. 

Kestävä tulevaisuus tehdään yhdessä

Kinkkisten haasteiden maailmassa tarvitsemme kykyä katsoa tulevaisuuteen ja luoda uudenlaista yhteistyötä. Ottaa roolia systeemisen muutoksen luomisessa – osana liiketoiminnan kehittämistä.

Toimisto2030 CEO Silja on työskennellyt työpajojen, muutoskyvykkyyden ja asiakaslähtöisten projektien parissa vuodesta 2008 lähtien. Tutkimus ja kokemus osoittavat, että yhteisiin tavoitteisiin ja niiden laatuun voidaan työpajatyöskentelyllä aidosti vaikuttaa – ja lisätä siten asiakasarvoa. Sen vuoksi syntyi Toimisto2030 Oy: kestävän tulevaisuuden muotoilutoimisto.

Toimisto2030 Oy:n yhteistyöverkosto on hieno osaajien porukka, ja tiimimme kootaan kunkin projektin tarpeen mukaan. Yhteinen missiomme on auttaa yrityksiä ja yhteisöjä asemoida toimintansa Agenda2030 liiketoimintaympäristöön ja toimeenpanna menestyvää ja vastuullista liiketoimintaa, tehdä se näkyväksi ja osaksi strategista työskentelyä.

Oivallutamme katsomaan tulevaan ja pohjustamme tuloksekasta yhteistyötä kestävän tulevaisuuden tavoitteisiin.

Ilolla,
Silja, Mari ja Johanna

 

 

 Ei mitään turhaa. Oivaltavia ratkaisuja tiiviissä paketissa, jolla sinun ja tiimisi muutosjoustavuudesta tulee sekä luonnontila että tekemistä yhdistävä voima – kohti kestävää tulevaisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.