Silja Huttunen

Moikka. Toimin tämän yrityksen toimitusjohtajana ja Oivalluttajana. Minun erityisosaamista on fasilitoida yhteistyötä, oivalluttaa tulevaisuusajattelua ja herätellä ymmärrystä vastuullisuudesta.

Olen koulutukseltani sosiaalipsykologi (VTM) ja Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmentaja, sekä Tulevaisuustaajuus-valmentaja (Sitra). Palvelu­muotoilua olen opiskellut Lapin yliopistossa. Tänä päivänä opetan sivutoimisesti julkisten palvelujen muotoilun avoimia yliopisto-opintoja.

Minulle tuottaa iloa olla yrittäjä ja toteuttaa visiota jaetusta kestävän tulevaisuuden toimijuudesta yhdessä verkostoni kanssa. Me uskomme, että voimme vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan, ja innostamme organisaatioita ja yhteisöjä tekemään samoin.

Olen fasilitoinut satoja työpajoja ja johtanut kymmeniä palvelu­muotoiluprojekteja. Ennen yrittäjyyttä mm. tutkin Helsingin yliopistossa työpajatyöskentelyn vaikuttavuutta ja sovellan näitä oppeja työpajojen suunnittelussa. Tärkeimmät oppini asiakaslähtöiseen yhteiskehittä­miseen sain johtaessani turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen operatiivista toimintaa reilun kahden vuoden ajan. Olen yhteiskehittänyt Sitran kumppanina Tulevaisuustaajuus-työpajamenetelmää ja parhaillaan Tulevaisuusvalta-työkaluja.

Minua inspiroi hyvä musiikki ja maadoittaa meditaatio. Parasta on hypätä kylmään järveen uimaan tai upota moniulotteisen kirjan maailmaan riippukeinussa. Kasvoin Lapissa, ja sanotaankin, että nainen voi lähteä Lapista mutta Lappi ei lähde naisesta. Olen äiti ja haluan tehdä oman osuuteni kestävän tulevaisuuden rakentamisessa.