0440-362836 silja@toimisto2030.fi

Tulevaisuuskyvykkyys

Tulevaisuustyöpaja 3h

-Fasilitoitu tulevaisuustyöpaja innostaa, osallistaa ja saa uskomaan tulevaisuuteen. ”Tästä tulee sellainen olo, että asioihin voi vaikuttaa. Ja että me voidaan itse vaikuttaa!” Toimisto2030 tulevaisuustyöpajassa hyödynnetään Sitran Tulevaisuustaajuus-menetelmää. Työpaja dokumentoidaan. 

Työpajassa voidaan huomioida tilaajan toiveen mukaan megatrendit tai kestävän kehityksen Ageda2030 tavoitteet. ”Ajattelun fasilitoinnin lisäksi saimme uutta oppia ja oivalluksia myös itse metodista ja siitä, miten voimme omassa työssämme edistää kestävän kehityksen periaatteita.”
-Heini-Hult Miekkavaara, Yhteiskunta-ala

Toteutus livenä tai etänä 5-15 hengelle.

Kysy tarjous isommalle joukolle. Etätoteutus jopa 100 hengelle.

Tulevaisuustyökalut haltuun 5h

Haluatteko kerätä näkemyksiä asiakaskunnasta, henkilöstöltä tai verkostoilta? Tässä viiden tunnin valmennuksessa opitte Sitran Tulevaisuustaajuus-menetelmän salat rikastettuna fasilitoinnin parhailla käytännöillä + täydennettävä kirjallinen materiaali. Valmennukseen voi osallistua 3-6 henkilöä ja siihen sisältyy henkilökohtaista sparrausta.

”Kohtaaminen huipulla toi yhteen tieteen, taiteen ja osuuskuntien osaajat ilmastokriisin kysymysten äärellä. Toimisto2030 oivallutti tämän kaksipäiväisen tapahtuman fasilitaattorit soveltamaan Tulevaisuustaajuus-menetelmää taiteen keinoin monialaiselle osallistujajoukolle.” -Jyri Wuorisalo, Savonia AMK 

Laajemmat ennakointiprosessin koulutukset järjestetään yhteistyössä ennakoinnin asiantuntija, Hanna-Leena Pesosen, kanssa. Kysy tarjous.

Voimme vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan

Vieraskynä: Tulevaisuusajattelulla eteenpäin

 Tulevaisuuden muuttaminen vaatii kykyä osata kuvitella paitsi parempaa, myös useita erilaisia tulevaisuuksia. Se on opeteltava taito. – Hanna-Leena Pesonen

Mistä muutosvoimaa toimistolle vuonna 2021?

Kun pelkkä ennakointi ei riitä, tarvitaan tulevaisuusajattelun taitoja. Tulevaisuustyöskentely auttaa näkemään tämän päivän huolien yli ja visioimaan mahdollisia tulevaisuuskuvia.

Mitä tekee Oivalluttaja?

Näitä taitoja tarvitaan silloin, kun haluaa saada vaikuttavaa muutosta aikaseksi.

Millä tavoin vahvistetaan yhteenkuuluvuutta kriisistä huolimatta, ja mikä saa meidät ponnistelemaan yhteisiä tavoitteita kohti.