Minna Rantama

Olen palvelu­muotoilija ja ammattifasilitaattori – moniosaaja, jonka uran punaisena lankana kulkevat asiakasymmärrys ja arvot.

Koulutukseltani olen YTK (Tampereen yliopisto), VTM (Helsingin yliopisto) ja muotoilija YAMK (palvelu­muotoilu, Metropolia). Minulla on kokemusta asiakastutkimuksesta, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja tiimien johtamisesta. Olen toiminut Smartum Oy:lla johtoryhmän jäsenenä ja palvelumuotoilijana, tukien tuotekehitystiimejä ketterien kehitystapojen omaksumisessa. Minut tunnetaan myös moniosaajien urasparrausyritys Kumouksesta, jonka toinen perustaja olen. 

Vuodesta 2021 asti olen fasilitoinut työpajoja ja vetänyt palvelu­muotoiluprojekteja yhdessä Toimisto2030 kanssa. Osaamisalueisiini kuuluvat myös yksilöiden arvot ja organisaatioiden arvoprosessit, ja näiden aiheiden yhdistäminen palvelumuotoiluun sai minut alunperin innostumaan Toimisto2030 kanssa työskentelystä. Siljan ja Toimisto2030:n muiden asiantuntijoiden kanssa työskentely on ollut niin mielekästä, että olen tainnut sanoa kyllä kaikille hankkeille joihin minua on kysytty mukaan!

Tulen mielelläni vetämään työpajoja myös englanniksi ja pienellä yllytyksellä jopa italiaksi. Olen kotoisin Kuopiosta ja asun Helsingissä. Vapaa-ajalla minut löytää usein crossfit-salilta, livemusiikin parista tai sohvalta katsomassa sarjaa koira sylissä.