0440-362836 silja@toimisto2030.fi

Tervetuloa oivaltamaan uutta ja rakentamaan yhteistyötä Toimisto2030 ajankohtaisiin webinaareihin.

Muotoilu ja kestävät ratkaisut yritystoiminnassa – webinaarisarja

Webinaarien tavoitteena on tarjota muotoilijoille, yrittäjille ja yrityksille ymmärrystä muotoilun hyödyntämisestä vastuullisuuden kehittämisessä. Saat webinaareissa tietoa YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda2030:en vaikutuksesta yritystoimintaan. Mukana myös haastateltava vieras. Jaamme 50 asian vinkkilistan kuinka lähteä liikkeelle yritysvastuun kehittämisessä muotoilun keinoin! Yhden webinaarin hinta on 45 euroa. Ilmoittaudu mukaan oivaltamaan!

Pienyritykset 30.9. klo 9-10.30

Keskisuuret yritykset 28.10. klo 9-10.30

Webinaarit toteutetaan yhteistyössä muotoilun agenttitoimisto Hathunters Oy ja Ornamo ry kanssa. Lisätietoja täältä. Webinaarit ovat maksuttomia Ornamon jäsenille.

Tulevaisuusajattelua – kuka, mitä, missä, milloin? 7.10. klo 10-11

”Tulevaisuuskuvia on monia. Voimme vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan. Meillä on velvollisuus vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan.” – Sitra, Tulevaisuustaajuus-menetelmä, 2021.

Tässä osallistavassa webinaarissa tutustut tulevaisuusajattelun hyötyihin, ymmärrät miksi tulevaisuuskuvia tulee rakentaa yhdessä ja opit kaksi työkalua tulevaisuusvirittelyyn omassa organisaatiossasi. Hinta 45 eur.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä

Tulevaisuuswebinaarit